Skip Navigation LinksСтатті > Створення структури організації > Керування користувачами

Управління користувачами


Для управління користувачами системи призначений пункт меню "Користувачі",

Меню Користувачі

але враховуючи, що кожен співробітник належить до якогось підрозділу, то і створювати його обліковий запис можна безпосередньо з самого підрозділу. Для цього відкрийте підрозділ і створіть нового співробітника.

Створення запису про співробітника підрозділу

Заповніть властивості користувача. При цьому в полі "Повне ім'я" краще давати ПІБ користувача, тому що надалі його буде "видно" в системі під цим ім'ям. Включений чекбокс "Відключити обліковий запис", дозволяє скоротити кількість ліцензій. Наприклад, це можна використовувати вводячи всіх співробітників організації в систему, але ліцензії будуть використовуватися тільки для реально працюючих в системі співробітників.

Властивості користувача

Далі заповніть властивості співробітника. При заповненні поля "Посада" його значення можна вибрати з раніше введених варіантів, або додати потрібну посаду. Поле "Стан" може приймати три значення "Активний", "Відсутній", "Звільнений". Стан "Відсутній" і "Звільнений" деактевіруют користувачів. Тобто на них не можна відправити доручення і проводити з ними будь-які дії. Крім цього стан "Звільнений" призначено для того щоб збереглася історія роботи з користувачем.

Властивість співробітника

Закладка "Персональний запис" несе в собі довідкову інформацію.

Персональний запис співробітника

Закладка "Контакти" несе в собі довідкову інформацію.

Контакти співробітника

Закладка "Адреса" несе в собі довідкову інформацію.

Контакти співробітника

Закладка "Членство в групах" дозволяє включати користувача в існуючі групи.

Контакти співробітника

Закладка "Вкладені файли" дозволяє додавати вкладені файли, наприклад, сканкопіі документів.

Вкладені файли

Функціонал закладок, що залишилися, розглянуто у відповідних статтях і розділах сайту. Для отримання інформації про них перейдіть на потрібну закладку в меню "Довідка" программи Адміністратор.

© 2001-2024 ФОСС-Он-Лайн. Всі права захищені.