Skip Navigation LinksСтатті > Призначення та функції платформи СЕД FossLook

Призначення та функції платформи СЕД FossLook


FossLook - це платформа для побудови рішень з управління документами і спільній роботі з ними. Ми пропонуємо вже готові рішення, побудовані на базі FossLook. Це система електронного документообігу FossDoc, система управління взаємовідносинами з клієнтами FossLook CRM, система управління заявками FossLook Заявки, система управління прибиральними компаніями FossLook Cleaning та інші. Але можливості платформи FossLook можна цілком успішно використовувати, створюючи для себе власні рішення або розширюючи існуючі. Наші фахівці готові надати допомогу у підготовці ваших рішень на базі FossLook. Використовуючи FossLook, ви зможете вирішити завдання формалізації документів, їх зберігання, спільної роботи з документами, включаючи узгодження, виконання та ознайомлення, використання ЕЦП і багато інших.

FossLook може бути корисний для співробітників будь-якої з організацій, де є велика кількість документів, і робота з якими входить в їх коло обов'язків. Ви самостійно можете створити потрібні вам рішення і використовувати їх. Приклад такого рішення описаний нижче.


Створення сховища документів

Якщо організація не використовує будь які системи автоматизації роботи з документами, то найчастіше ці документи зберігаються на файловій системі, що призводить до проблем з пошуком документів, розмежуванням прав доступу до них, рухом документів між співробітниками і багатьом іншим. Скориставшись FossLook, ви можете легко вирішити ці проблеми, створивши, наприклад, ось таку структуру для зберігання документів.

Сховище документів в FossLook

При цьому існує можливість розмежувати доступ до сховища так, щоб різні користувачі бачили різну структуру папок, а отже і документи. Наприклад, користувач Прохоров бачить папку "Загальні документи", а користувач Королева цю папку не бачить. Також кожен з користувачів може налаштувати поля, які відображуються в папці для зберігання документів по своєму.

Розмежування прав доступу в FossLook

Створення довільних типів документів

Документи, які зберігаються у сховищі, описуються певним набором характеристик. Документ в FossLook - це:

  • деякий набір полів для опису його особливостей. Ви можете легко створювати довільні типи документів з будь-яким набором полів;
Картка електронного документа FossLook
  • набір закладок для зберігання посилань на інші документи і виконання ряду дій над документом, які ви можете створювати на власний розсуд;
Закладки електронного документу FossLook

  • і набір вкладених файлів, які, в окремому випадку, можуть бути текстом цього документу або скан-копією його паперового оригіналу.
Файли в картці документу FossLook


Дії над документом

Використання FossLook дозволяє робити над документом певний набір дій, таких як:

Маршрутизація документу Історія роботи з документом Статистика роботи з документом ЕЦП документу Зв'язані документи Зв'язані поштові відправлення

Можливості з адміністрування системи

В FossLook передбачена потужна система адміністрування, яка дозволяє:

Структура організації Групи користувачів Налаштування управління доступом

У цій статті ми коротко виклали основні можливості системи, які дозволяють вирішити широке коло завдань по роботі з документами. Більш докладно з усіма можливостями FossLook ви зможете ознайомитися, вивчивши інші статті сайту.

© 2001-2024 ФОСС-Он-Лайн. Всі права захищені.