Skip Navigation LinksСтатті > Як дозволити або заборонити видаляти маршрути окремим користувачам?

Як дозволити або заборонити видаляти маршрути окремим користувачам?


За умовчанням в системі FossLook автор маршрутів може вільно видаляти свої маршрути в документах. Для того, щоб інші користувачі могли видаляти маршрути в документах, в Системі, починаючи з версії 5.3, була додана група доступу "Право видаляти маршрути в документах" і з'явилася опція "Налаштування маршрутів" в службовому довіднику "Маршрути документів". Даний довідник доступний з програми адміністрування FossLook Адміністратор (розширений режим):

Налаштування маршрутів

Якщо дана опція включена, автор маршруту вже не зможе його видалити (кнопка видалення маршруту буде йому недоступна), якщо він не буде входити до групи доступу "Право видаляти маршрути в документах". У будь-якому випадку автор завжди може видалити свій маршрут, якщо він ще не був запущений в роботу. Всі користувачі, що включені в дану групу, при включеній опції зможуть видаляти будь-які маршрути в будь-яких документах.

Зазвичай, за замовчуванням, тільки автор маршруту бачить весь маршрут, а інші користувачі тільки свою точку маршруту. Якщо ми включимо опцію "За замовчуванням маршрути можуть бачити усі" то користувачі до яких прийшов документ по маршруту можуть бачити всі точки маршруту. Дана опція керує початковим налаштуванням видимістю точок маршрутів для виконавців Виключення видимості/ Включення видимості

Більше про управління маршрутами можно прочиатати в статті "Маршрутизація документів".

© 2001-2017 ФОСС-Он-Лайн. Всі права захищені.