Skip Navigation LinksСтатті > Пошук документів

Пошук документів

За допомогою робочого місця користувача - програми FossLook Клієнт - ви можете виконати пошук інформації в базі даних системи будь-якої складності. Розглянемо кілька варіантів пошуку:

У папці за усіма полями

Оберіть папку, натисніть Знайти, з'явиться рядок пошуку. Введіть до цього рядка символи, які повинні міститися в документах, і Система виведе посилання на документи, в полях яких були знайдені ці символи:

по всім полям

По заданому полю

Ви можете обрати певне поле, наприклад, "Дата документа". Після цього виберіть потрібні параметри і натисніть кнопка пошуку.

пошук по заданому полю

Для перезавантаження натисніть кнопка скидання.

Якщо зведена галочка пошук документів у вкладених папках, буде здійснюватися пошук у вкладених папках.

Розширений пошук

Якщо вам необхідно провести пошук по декількох полях, об'єднаним між собою за критерієм "І/АБО", натисніть на панелі пошуку кнопка розширеного режиму, - і ви перейдете до Розширеного пошуку:

розширений режим

Виберіть поля, вкажіть параметри і натисніть Додати до списку - буде створено умова пошуку. Можна створити кілька умов і об'єднати між собою логічними операторами "І/АБО":

складні умови пошуку

При необхідності окремі поля з умови пошуку можна видаляти, натиснувши Видалити або Видалити все. Залежно від типу поля критерій пошуку може бути різним. Так, наприклад, для довідкового поля Система запропонує вибрати значення з відповідного довідника.

Якщо ви бажаєте шукати у вкладених папках, зведіть галочку Шукати в підпапках. При необхідності можна здійснювати пошук за прихованим атрибутами документу. В цьому випадку можна звести галочку Показати приховані поля, і вам буде запропонований вибір з усіх полів, які зазвичай приховані для перегляду користувачів.

Експорт результатів пошуку

Результати пошуку документів можуть бути експортовані до MS Excel або всі вкладені файли в знайдених документах можуть бути експортовані до файлової систему. Для експорту результатів оберіть відповідний пункт контекстного меню:

експорт результатів у Excel

Щоб скористуватися можливістю експорту, ваш користувач повинен входити до групи "Оператори схем даних". Якщо обрано Експорт у Excel, з'явиться діалог:

Майстер експорту

Виберіть шлях для експорту. Система створить Excel файл з колонками, заголовки яких будуть відповідати назвам колонок у вікні пошуку. Якщо вам необхідно змінити порядок колонок та/або їх склад, змініть відображення колонок у вікні пошуку перед експортом.

Якщо Вам необхідно експортувати вкладені в документи файли, виберіть відповідний пункт меню експорту і в подальшому діалозі вкажіть, до якої папку експортувати файли. В результаті на файловій системі буде створено копії файлів, які були вкладені в знайдені вами документи.

© 2001-2024 ФОСС-Он-Лайн. Всі права захищені.