Skip Navigation Links

Встановлення і налаштування рішення

Встановлення

Скачайте бібліотеку документів рішення і увійдіть в програму адміністрування FossLook Адміністратор. Виберіть пункт "Бібліотеки документів" та натисніть на кнопку Імпорт бібліотеки (Імпорт бібліотеки). Як імпортувати бібліотеку, розглянуто в статті Імпорт / експорт бібліотек.

Після імпорту у вас з'явиться бібліотека "Архів Конструкторського бюро":

Встановлення рішення

Налаштування

Далі виконаємо невелике налаштування рішення для того, щоб почати з ним працювати:


Групи користувачів

Як створювати групи користувачів, докладно розглянуто в статті.

Створемо три групи:

  • Оператори архіву - користувачі, яким буде доступне введення документів в Архів, а також робота з документами і відправлення документів на узгодження і виконання.
  • Група читання архіву - користувачі, яким буде доступно читання документів Архіву.
  • Група обмеженого доступу до Архіву - користувачі, яким будуть доступні тільки деякі поля або закладки в документах Архіву.

В результаті з'являться групи:

Групи користувачів

Налаштування доступу до папок і довідників

Далі налаштуємо доступ для створених груп до папок і довідників. Опис налаштування доступу ви можете знайти в статті. В результаті вийде наступне:

Доступ до папок

На папку "Конструкторське бюро" призначено доступ такими групами користувачів: Оператори архиву - повний доступ, Всі (решта користувачів) - тільки на читання.

Наступним кроком виконаємо налаштування доступу до довідників. Для цього виберіть необхідний довідник і з контекстного виконайте пункт Налаштування доступу до довідника. У вікні, яке відкрилося, відзначаємо необхідних користувачів. В результаті отримаємо наступне:

Доступ до довідника

Налаштування доступу до полів і закладок документів

Обмежимо доступ користувачів до закладок Місце експлуатації та Експлуатаційна документація. Групі "Оператори архіву" дамо права на читання і запис, "Групі читання архіву" - відповідно право на читання:

Доступ до закладки

Рішення готове до експлуатації. Ви можете додатково виконати ряд налаштувань для внесення в систему ваших власних документів і функцій.


© 2001-2024 ФОСС-Он-Лайн. Всі права захищені.