Skip Navigation LinksСтатті > Робоче місце користувача FossLook

Робоче місце користувача FossLook

В якості робочого місця користувача використовується програма "FossLook Клієнт". Загальний вигляд програми представлено нижче. В момент запуску програма порівнює поточну версію з версією на мережевому ресурсі, звідки вона була встановлена. У разі наявності на мережевому ресурсі більш свіжої версії, програма пропонує оновити версію до більш нової. Налаштування програми описані в статті "Налаштування клієнта FossLook".

FossLook Клиент

FossLook Клієнт може використовуватися для наступних задач:

Робота з поштовими повідомленнями

Для роботи з поштовими повідомленнями використовується набір папок, що входять в папку Особисті папки" Прохоров Ігор Іванович ". (Друга частина назви папки збігається з ім'ям користувача).

FossLook Клієнт

Кожен пункт меню клієнтської програми має відповідне підменю. У цій статті ми не будемо зупинятися на пунктах меню програм, через очевидність дій з ними.

FossLook Клієнт - поштові папки

Всі кнопки мають підказки, що визначають дії при їх натисканні.

FossLook Клієнт - підказки

Поштове повідомлення може бути підготовлено як в HTML, так і в текстовому форматі. Дії з поштовим повідомленням стандартні.

FossLook Клієнт - поштове повідомлення

Слід зазначити, що поштові папки служать не тільки для роботи з поштовими повідомленнями, але й для роботи з дорученнями, за допомогою яких користувачі системи можуть передавати документи системи FossLook один одному. Вхідні доручення по документу надходять в папку "Вхідні", а вихідні доручення зберігаються в папці "Вихідні". При відкритті доручення по документу відкривається сам документ у відповідній точці маршруту.

FossLook Клієнт - поштове повідомлення

Робота з документами

Для зберігання документів в системі FossLook існує певний набір папок. Коренева папка цього набору має ім'я, що збігається з ім'ям користувача системи. Даний набір папок залежить від набору бібліотек і типів документів, підтримуваних в даному рішенні та прав доступу у користувача до відповідних папок. Як приклад ми взяли типові документи, які поставляються з інсталяцією FossLook. Отже, набір папок, який бачить користувач системи, представлено на малюнку нижче.

FossLook Клієнт - папки для документів

Документи, які зберігаються в папках, представляють собою набір полів певного типу, які описують цей документ,

FossLook Клієнт - карточка документу

набір закладок, в яких можуть зберігатися багатозначні поля, маршрути руху документів та різні функції документу, а також вкладені в документ файли.

FossLook Клієнт - закладки документу

Більш докладно про роботу з документами в FossLook ви можете ознайомитися, прочитавши статті на сайті, скориставшись меню "Довідка" програми "FossLook Клієнт",

FossLook Клієнт - довідка

або переглянувши деморолик "Приклади роботи".


© 2001-2024 ФОСС-Он-Лайн. Всі права захищені.