Skip Navigation LinksСтатті > Програма адміністрування FossLook

Програма адміністрування FossLook


Для управління Системою призначена програма адміністрування "FossLook Адміністратор". Інтерфейс програми адміністрування простий: зліва панель навігації з кнопками перемикання сторінок налаштувань і управління, справа - обрана сторінка. На головній сторінці зібрані посилання на всі інші сторінки:

FossLook Адміністратор

Розглянемо призначення всіх сторінок програми:


Підрозділи

Сторінка "Підрозділи" призначена для управління підрозділами організації. Детальніше про роботу з підрозділами можна подивитися в статті "Створення структури організації".

Управління підрозділами

Користувачі

При допомозі сторінки "Користувачі" можна створювати нових користувачів, видаляти і редагувати існуючих. Детальніше у статті "Управління користувачами".

Управління користувачами

Групи

Користувачі можуть об'єднуватися в групи, управління якими здійснюється на даній сторінці. Детальніше про це можна подивитися тут.

Управління групами користувачів

Бібліотеки документів

FossLook надає можливість створювати власні типи документів, управляти папками, в яких зберігаються ці документи та управляти доступом користувачів до документів і папок для їх зберігання. Для реалізації цих функцій призначена сторінка "Бібліотеки документів".

Бібліотеки документів

Провайдери ЕЦП

В FossLook можна підписувати поля в документі та вкладені в документ файли електронним цифровим підписом. Для здійснення функції ЕЦП можуть використовуватися різні криптопровайдери. Вибір криптопровайдера здійснюється на сторінці "Провайдери ЕЦП". Про налаштування полів для підпису документу можна прочитати у статті "Налаштування та робота з ЕЦП в FossLook". Список провайдерів може розширюватися.

Провайдери ЕЦП

Заблоковані об'єкти

На даній сторінці відображаються всі заблоковані об'єкти в системі. Блокування документа відбувається в момент взяття його на редагування користувачем системи. Адміністратор має можливість розблокувати будь-який об'єкт системи, скориставшись цим пунктом меню.

Заблоковані об'єкти

Шаблони маршрутів

В FossLook підтримується маршрутизація документів. Маршрут руху документу між користувачами може створюватися як в момент відправки документа по маршруту, так і завчасно у вигляді шаблону. Кількість шаблонів не обмежена. Кожен з документів може бути відправлений по одному з шаблонних маршрутів. Детальніше про те, як створити шаблон маршруту, можна прочитати у статті "Підготовка шаблонного маршруту руху документу".

Шаблони маршрутів

Сесії користувачів

Для відображення активних сесій користувачів призначена сторінка "Сесії користувачів". Адміністратор може відключити користувача системи від сервера.

Сесії користувачів

Зовнішні модулі

Нарощувати можливості системи можна шляхом підключення зовнішніх модулів до сервера FossLook. Для управління зовнішніми модулями призначена дана сторінка.

Зовнішні модулі

Статистика

"Статистика" дозволяє включати ведення статистики роботи користувачів з документом. Використовуючи статистику, можна переглядати час роботи з документом, кількість звернень до нього та обсяг внесених змін в документ. Детальніше про даний функціонал описано в статті "Історія та статистика роботи з документом"

Налаштування статистики

Історія

FossLook дозволяє вести історію роботи з кожним документом. Закладка "Історія" в картці документа відображає дату зміни полів у документі, хто ці зміни вніс і які значення полів були до зміни і після. Як налаштувати і використовувати історію можна подивитися тут.

Налаштування історії документу

Мережа

Використовуючи елементи закладки "Мережа", ви зможете налаштувати поштовий сервер FossLook, який може розташовуватися на вашому домені. Крім цього, ви зможете підключитися до зовнішніх поштових серверів типу mail.ru, gmail.com та подібним їм. Подробиці цих налаштувань описані в статті "Налаштування поштового серверу та створення акаунтів користувачів на ньому".

Налаштування мережі

Налаштування веб серверу

Для налаштування веб необхідно вказати номер порту і адресу серверу. Детальніше можна подивитися в статті "Установка FossLook/Налаштування та підключення до веб-серверу".

Налаштування веб серверу
© 2001-2024 ФОСС-Он-Лайн. Всі права захищені.